V FESTIVAL DELS HORTS. 19 al 22 de juny de 2023.

DILLUNS 19

des de les 20 h

L'ELOGI DE LA FISURA | Lorena Nogal, ballarina. Una idea original i coreografia de la intèrpret amb dramaturgia musical de Marcos Morau.

40 ALTAVEUS QUE SÓN UN PAISATGE | Edu Comelles, art sonor. Concert multifocal / Experiència immersiva.

L'ENTERRADOR | De Gerard Vázquez i Pepe Zapata. Pepe Zapata, actor. Teatre participatiu de carrer.

DIMARTS 20

20 H

RECITAL DE PIANO | Música de F. Chopin i N. Medtner. Vittorio Forte, piano.

21’30 H

A MEDIA VOZ | Projecció de la pel·lícula documental de Heidi Hassan i Patricia Pérez. Col·loqui previ amb les directores.

DIMECRES 21

20 H

LES VEUS? | Un projecte d'innovació en la composició contemporània d'autoria femenina. Celia Denore, piano. Intervencions de la musicòloga Eva Sandoval.

21’30 H

RECITAL DE VIOLÍ | Música de J. S. Bach. Leticia Moreno, violí.

DIJOUS 22

20 H

COMPOSITORES SILENCIADES | Obres de M. Bonis, T. Carreño, R. Garcia Ascot, F. Mendelssohn, M. T. Oller, F. B. Price, J. Senfter. Alumnat de Piano als Horts i l’AAM de la Universitat de València. Intervencions de la musicòloga Eva Sandoval.

21’30 H

CARLES DÉNIA TRIO | Carles Dénia, veu, guitarra i composicions. Lluna Aragón, violí i cors. Víctor Franco, guitarres i cors.

Per a celebrar la V Edició del Festival dels Horts, hem volgut tornar als nostres ORÍGENS: a la història dels Horts de Tarongers del poble de Picanya, a la música clàssica que Rosita i Vicente, els primers habitants de Villa Rosita, escoltaven cada dia a la ràdio i que ara Vicente i Danusia tenen sempre posada al saló principal de la vil·la, a l’esperit de Schubertíada que donà origen al festival l’any 2018, a la sensació única d’entrar i fer part d’un espai privat, de sentir-se en FAMÍLIA. 

També volem continuar desenvolupant tot allò que, en els darrers cinc anys, ha anat conformant la IDENTITAT del nostre Festival: els projectes arriscats i compromesos, la multidisciplinarietat i multisensorialitat, la convivència d’arts i interrelació entre artistes, el suport al talent jove, la vivència immersiva de les propostes per part del públic, la consciència ecològica i paisatgística, la frescura de la nostra imatge gràfica en harmonia amb l’entorn bellíssim de l’Hort de Montesinos.

 

Uns trets distintius que fan del Festival dels Horts un projecte cultural únic per a gaudir, mediterràniament, de les primeres nits a la fresca abans de l’arribada de l’estiu.

Antonio Galera

Director

PROGRAMA 2023

Vols conèixer la nova edició que us hem preparat?

 

 

Flyer 

Ací pots descarregar el fullet amb el nostre cartell i informació pràctica sobre el festival. Ajuda’ns compartint-ho amb les teues amistats!

Entrades i abonaments

Pots comprar entrades individuals o abonaments per a tot el festival. I amb preus especials per als menors de 29 anys!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad