V FESTIVAL DELS HORTS. 19 al 22 de juny de 2023.

DILLUNS 19

des de les 20 h

L'ELOGI DE LA FISURA | Lorena Nogal, ballarina. Una idea original i coreografia de la intèrpret amb dramaturgia musical de Marcos Morau.

40 ALTAVEUS QUE SÓN UN PAISATGE | Edu Comelles, art sonor. Concert multifocal / Experiència immersiva.

L'ENTERRADOR | De Gerard Vázquez i Pepe Zapata. Pepe Zapata, actor. Teatre participatiu de carrer.

DIMARTS 20

20 H

RECITAL DE PIANO | Música de F. Chopin i N. Medtner. Vittorio Forte, piano.

21’30 H

A MEDIA VOZ | Projecció de la pel·lícula documental de Heidi Hassan i Patricia Pérez. Col·loqui previ amb les directores.

DIMECRES 21

20 H

LES VEUS? | Un projecte d'innovació en la composició contemporània d'autoria femenina. Celia Denore, piano. Intervencions de la musicòloga Eva Sandoval.

21’30 H

RECITAL DE VIOLÍ | Música de J. S. Bach. Leticia Moreno, violí.

DIJOUS 22

20 H

COMPOSITORES SILENCIADES | Obres de M. Bonis, T. Carreño, R. Garcia Ascot, F. Mendelssohn, M. T. Oller, F. B. Price, J. Senfter. Alumnat de Piano als Horts i l’AAM de la Universitat de València. Intervencions de la musicòloga Eva Sandoval.

21’30 H

CARLES DÉNIA TRIO | Carles Dénia, veu, guitarra i composicions. Lluna Aragón, violí i cors. Víctor Franco, guitarres i cors.

Per a celebrar la V Edició del Festival dels Horts, hem volgut tornar als nostres ORÍGENS: a la història dels Horts de Tarongers del poble de Picanya, a la música clàssica que Rosita i Vicente, els primers habitants de Villa Rosita, escoltaven cada dia a la ràdio i que ara Vicente i Danusia tenen sempre posada al saló principal de la vil·la, a l’esperit de Schubertíada que donà origen al festival l’any 2018, a la sensació única d’entrar i fer part d’un espai privat, de sentir-se en FAMÍLIA. 

També volem continuar desenvolupant tot allò que, en els darrers cinc anys, ha anat conformant la IDENTITAT del nostre Festival: els projectes arriscats i compromesos, la multidisciplinarietat i multisensorialitat, la convivència d’arts i interrelació entre artistes, el suport al talent jove, la vivència immersiva de les propostes per part del públic, la consciència ecològica i paisatgística, la frescura de la nostra imatge gràfica en harmonia amb l’entorn bellíssim de l’Hort de Montesinos.

 

Uns trets distintius que fan del Festival dels Horts un projecte cultural únic per a gaudir, mediterràniament, de les primeres nits a la fresca abans de l’arribada de l’estiu.

Antonio Galera

Director

PROGRAMA 2023

Consulta la programació de l’edició anterior.

 

Flyer 

Ací pots descarregar el fullet amb el nostre cartell i informació pràctica sobre el festival. Ajuda’ns compartint-ho amb les teues amistats!

Entrades i abonaments

Pots comprar entrades individuals o abonaments per a tot el festival. I amb preus especials per als menors de 29 anys!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad