EL FESTIVAL

La MÚSICA es RECUERDO,
que toca, llama, golpea, despierta
MEMORIA, que une.
Descubre resonancias internas, guía.
La Música es sabor, instante y CAMINO.
Y no hay Camino sin ALQUIMIA,
y no hay Alquimia sin ENCUENTRO.


María Escribano (1954-2002)

El FESTIVAL DELS HORTS. MÚSICA AMB SABOR A TERRA és un projecte del pianista Antonio Galera impulsat des de la Societat Filharmònica de Picanya que compta amb el mecenatge principal de l’Ajuntament de Picanya i la col·laboració de la família Montesinos, que han fet de la seua hospitalitat, sensibilitat i del seu espai -Villa Rosita- un entorn indissociable del Festival. En 2019, es va unir al projecte la prestigiosa Fundación Cañada Blanch, vinculada des dels seus orígens a la indústria dels cítrics i a la promoció d’activitats educatives i culturals. Entre les empreses col·laboradores del festival, comptem amb negocis locals com empreses del sector musical.

L’encant i la singularitat de la nostra proposta radica en la recerca de l’harmonia entre el contingut musical – la música de cambra – i l’entorn patrimonial – arquitectura i paisatge de l’horta – que li serveix d’escenari.

La proposta ha constat en les seues primeres edicions de tres dies de música que tenen lloc a la segona meitat del mes de juny, com a preludi a l’arribada de l’estiu. Cada vetllada musical s’inicia al capvespre, amb la realització de microconcerts en diversos espais de l’Hort dels Montesinos. A continuació, té lloc un concert en el pòrtic de l’entrada principal de la casa. Paral·lelament a l’activitat musical, el programa inclou una proposta gastronòmica i està obert a la interacció amb altres disciplines artístiques. La pandèmia ens ha fet simplificar aquestes activitats per mantindre els estàndards de seguretat i comprometre’ns amb la normativa vigent amb motiu de la crisi sanitària conseqüència de la pandèmia per la SARS-CoV-2 en el moment de realització del Festival dels Horts 2021.

Edicions anteriors

2018

2019

PROGRAMA 2021

Vols conèixer la programació que us hem preparat per a aquesta edició del Festival dels Horts?

Entrades

Pots comprar entrades individuals o abonaments per a tot el festival. I amb preus especials per als menors de 26 anys!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad