Oh! Benvinguts, passeu, passeu,

de les tristors en farem fum,

que casa meva és casa vostra,
si és que hi ha cases d’algú.

Des de 2011,  la Societat Filharmònica “Música i Art” organitza concerts, cursos i altres activitats educatives a Picanya. Aquestes mai hagueren estat possibles sense la col·laboració de desenes d’entitats i persones lligades a la nostra associació, que ens han ajudat bé amb el seu treball voluntari o amb les seues aportacions econòmiques.

El Festival dels Horts és l´última iniciativa que estem desenvolupant amb el patrocini de l’Ajuntament de Picanya i la col·laboració fonamental de l’Hort de Montesinos, la Fundació Cañada Blanch, Clemente Pianos i el teixit comercial i de serveis del nostre poble.

La vostra ajuda però és essencial per a que aquest projecte es consolide i puga mantindre’s en el temps. Volem fer-vos part del desenvolupament de les nostres activitats i que, quan vingau a Villa Rosita, us sentiu com a casa vostra. Si desitgeu realitzar un donatiu, podeu fer-ho ací. Si teniu una empresa o negoci i voleu formar part del grup de patrocinadors de les nostres activitats escriviu-nos a festivaldelshorts@gmail.com

Ara ja no hi falta ningú,
o potser sí, ja me n’adono que tan sols
hi faltes tu…
També pots venir si vols.
T’esperem, hi ha lloc per tots.

(Jaume Sisa. Qualsevol nit pot sortir el sol)

gv_conselleria_educacio_bn_val
imprenta-01

PROGRAMA 2023

Consulta la programació de l’edició anterior.

Flyer 

Ací pots descarregar el fullet amb el nostre cartell i informació pràctica sobre el festival. Ajuda’ns compartint-ho amb les teues amistats!

Entrades i abonaments

Pots comprar entrades individuals o abonaments per a tot el festival. I amb preus especials per als menors de 29 anys!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad