Cambra als Horts. Setembre > desembre de 2023

Comença la tardor i, amb ella, les propostes de CAMBRA ALS HORTS amb les que passejarem des de l’entorn màgic dels Horts de Tarongers fins al Centre Cultural, nucli cultural del poble de Picanya i on trobem els ORÍGENS de la nostra Societat Filharmònica.

 

 

Així, el dimarts 3 d’octubre direm un “fins després” a Villa Rosita amb un darrer recital a l’Espai Hivernacle a càrrec del bandoneonista Claudio Constantini. Continuarem la nostra activitat amb l’estrena de “La Botigueta dels Contes” els dies 8 i 9 de novembre, un projecte didàctic pensat per a infants des de cinc anys que hem ideat en col·laboració amb la companyia Cashalada. Interpretat per Noèlia Pérez Cervantes i Antonio Galera, el farem al Centre Cultural tant per a les escoles de Picanya en sessió matinal com per al públic general en sessió de vesprada. I tancarem el 14 de desembre, també al Centre Cultural, amb un recital de piano a càrrec d’Antonio Galera i potser alguna sorpresa més!

DIMARTS 3 d’octubre de 2023

20H

Espai Hivernacle, Villa Rosita - Hort de Montesinos | BACH & PIAZZOLLA | CLAUDIO CONSTANTINI, bandoneó

DIMECRES I DIJOUS 8 i 9 de novembre de 2023

18:30h

Centre Cultural de Picanya | LA BOTIGUETA DELS CONTES - Un Temps de Fantasia | Conte musical amb NOÈLIA PEREZ i ANTONIO GALERA

DIJOUS 28 de desembre de 2023

19H

Centre Cultural de Picanya | RECITAL DE PIANO ANTONIO GALERA

FESTIVAL DELS HORTS

T’agradaria saber més del nostre festival?

CAMBRA ALS HORTS 2022

Consulta la programació de l’edició anterior.

Entrades

Compra les teues entrades.