Programa

21 DE DESEMBRE | 19h

MANUEL GÓMEZ RUIZ I ANTONIO GALERA

 • Franz Schubert (1797-1828)
 • Winterreise (Viatge d’hivern)
 • Cicle de cançons compostes sobre poemes de Wilhelm Müller
 •  
 • 1. Gute Nacht
  2. Die Wetterfahne
  3. Gefrorne Tränen
  4. Erstarrung
  5. Der Lindenbaum
  6. Wasserflut
  7. Auf dem Flusse
  8. Rückblick
  9. Irrlicht
  10. Rast
  11. Frühlingstraum
  12. Einsamkeit
  13. Die Post
  14. Der greise Kopf
  15. Die Krähe
  16. Letzte Hoffnung
  17. Im Dorfe
  18. Der stürmische Morgen
  19. Täuschung
  20. Der Wegweiser
  21. Das Wirtshaus
  22. Mut!
  23. Die Nebensonnen
  24. Der Leiermann

Manuel Gómez Ruiz, tenor

 • Manuel Gómez Ruiz, natural de Gran Canària, estudia en la Hochschule für Musik «Hanns Eisler» amb Anneliese Fried i en la Universität der Künste amb el tenor Robert Gambill. Ha participat en classes magistrals amb Thomas Hampson i Wolfram Rieger (Schubertiade Hohenems); Thomas Quasthoff i Justus Zeyen (Schubertiade Schwarzenberg); John Mark Ainsley i Sir Thomas Allen (Leeds Lieder); i Malcolm Martineau (LIFE Barcelona). Actualment continua el seu perfeccionament vocal amb Sami Kustaloglu.

  El tenor ha cantat en nombroses sales europees, entre elles l’Auditorium della Musica di Roma, la Konzerthaus de Berlín, Komische Oper Berlin, Teatre Principal i Auditori de Saragossa, Teatre Pérez Galdós i Auditori Alfredo Kraus de Las Palmas de Gran Canaria, Teatre Campoamor d’Oviedo, Auditori de Tenerife, Baluarte de Pamplona, Teatre Arriaga i Palacio Euskalduna de Bilbao, Laeiszhalle d’Hamburg, Muziekgebouw d’Amsterdam, Auditori Víctor Villegas de Múrcia i Teatro Real de Madrid, i amb l’Orquesta Filharmónica de Gran Canaria, Orquesta Filharmónica de Málaga, Hamburger Symphonilker, RIAS Jugendorchester Berlin, Lauten Compagney, Orquesta Sinfónica de Zaragoza, Oviedo Filarmonía, Orquesta del Principado de Asturias, Orquesta Sinfónica de Bilbao, Orquesta Sinfónica de Tenerife, Orquesta Sinfónica de Madrid, Camerata de Murcia i Musica Florea Praga.

  Manuel Gómez Ruiz ha estat premiat amb les beques Richard Wagner Verband Berlin–Brandenburg, Deutschlandstipendium, Beca Leonardo de la Fundación BBVA; i els premis Joven Canarias 2015 del Gobierno de Canarias i el Premio Gran Canaria 2017 en la modalitat Música de la Real Sociedad Económica de Amigos del País de Gran Canaria. En 2021 ix a la llum el seu debut discogràfic ‘Beethoven: un viatge, eine Reise, a journey’ (Sacratif) amb el Trío Arbós.

Antonio Galera, piano

Descrit per Scherzo com “una veu amb personalitat pròpia”, Antonio Galera ha actuat en la Salle Cortot de Paris, Chapelle de la Trinité de Fontainebleau, Saint Martin in the Fields de Londres, Zhong Shan Hall de Taipei, Steinway Hall de New York, Society of the Four Arts de Palm Beach, Auditorio Nacional de Madrid, Palau de la Música de València, Auditorio ADDA de Alacant, Cartoixa de Valldemossa, Auditorio de Zaragoza o Palau de la Música de Barcelona, amb directors com P. Entremont, B. Fernández, R. Gimeno, J. E. Lluna, P. Rus, C. Soler, A. Salado o R. Tebar. 

 

Molt actiu en el camp de la música de cambra, ha actuat en la Fundació Juan March, Centre de Musique de Chambre de Paris, el Festival de Úbeda, Música en Segura o al Bar Harbor Music Festival, on és músic resident. Altres compromisos recents inclouen concerts a Amèrica Llatina, Orient Pròxim o Àfrica del Sud. Realitza col·laboracions multidisciplinàries amb les companyies La Veronal, La Fura dels Baus i Cashalada o junt a l’escriptora Elvira Lindo amb l’espectacle “Literatura al Compás”. El seu disc de debut, “Prélude”, ha rebut el reconeixement de la crítica especialitzada.

 

Imparteix cursos a la Universitat de València i a escoles i universitats de França, Bèlgica, Itàlia, Mèxic, Malàisia, Qatar, Espanya i els EUA. Participa en les produccions del departament d’Educació del Palau de Les Arts. Apassionat de la gestió cultural i la investigació, dissenya projectes com el Festival dels Horts, del qual és director artístic. 

FESTIVAL 2022

Vols conèixer la programació que us hem preparat per a aquesta edició del Festival dels Horts?

 

Flyer FESTIVAL

Ací pots descarregar el fullet amb el nostre cartell i informació pràctica sobre el festival. Ajuda’ns compartint-ho amb les teues amistats!

Entrades

Pots comprar entrades individuals o abonaments per a tot el festival. I amb preus especials per als menors de 26 anys!