RESIDÈNCIA ARTÍSTICA

Lluc Margrau i Carles Llonch

Des de la passada edició, el Festival dels Horts aposta per la nova creació d’artistes del territori, comissariant peces o activitats en relació amb l’espai protegit i singular dels Horts de Tarongers del municipi.

 

En aquesta ocasió, comptarem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Picanya i Galeria Vangar per a presentar un projecte expositiu dissenyat expressament per al festival a càrrec de l’escultor Lluc Margrau i el fotògraf Carles Llonch.

 

Cada dia serà possible visitar la peça expositiva fruit de la residència artística i descobrir d’una forma diferent aquest espai únic.

LLUC MARGRAU 

(València, 1987)

 

 

Artista multidisciplinari, cursà la llicenciatura de Belles Arts en la universitat de Castilla la Mancha. Entre 2015 i 2017 desenvolupa la seua carrera artística entre Espanya i els EUA.

 

Ha rebut múltiples premis i residències en els Estats Units i Àsia en espais com el Sculpture Space New York o el Vermont Studio Center, així com beques com la Ruth Katzman (The Art Students League of New York) o la Antón Asturias. La seua obra forma part de la Colecció d’Art Contemporani de la Generalitat Valenciana, la Colección La Escalera i la Colección Chambao.

Centra la seua pràctica artística en obres interactives que enllacen la geografia i la memoria i en les relacions que mantenim amb els espais que habitem. L’artista s’inspira del joc entre els espais privats i públics i les experiències que sorgeixen en ells, que són al mateix temps molt personals i universals. Per a això, utilitza els llenguatges de l’arquitectura, la cartografia i elements efímers com la llum i el temps.

CARLES LLONCH MOLINA

(Lleida, 1985)

  • Graduat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València. Actualment, és investigador predoctoral del Centre d’Investigació d’Art i Entorn de la mateixa universitat, activitat que compagina amb la seua producció artística.
  •  
  • Part de la seua investigació actual es formalitza com a projectes audiovisuals que ha desenvolupat en col·laboració amb institucions com el Centre d’Art La Panera de Lleida, el Centre d’Art i Natura de Farrera o La Chambre d’Eau de Le Fabril (França).

ELISA MONTESINOS I AMALIO VANACLOCHA

GALERIA VANGAR

La residència d’aquest any, una coproducció del Festival dels Horts i de l’Ajuntament de Picanya, està comissariada per Elisa Montesinos i Amalio Vanaclocha de Galeria Vangar.

 

Aquesta és una galeria d’art contemporani que naix en el 2018 a València, amb una clara aposta per artistes emergents i de mitja carrera, donant suport a la creació recent, acostant l’art a nous públics i creant un pont entre museus, institucions, fundacions, col·leccions públiques i privades.

 

En l’actualitat està situada al carrer Pere III el Gran núm. 22, en el barri de Russafa.

 

Pertany a l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVAC) i al Consorci de Galeries d’Art Contemporani.

PROGRAMA 2023

Vols conèixer la nova edició que us hem preparat?

 

 

Flyer 

Ací pots descarregar el fullet amb el nostre cartell i informació pràctica sobre el festival. Ajuda’ns compartint-ho amb les teues amistats!

Entrades I ABONAMENTS

Pots comprar entrades individuals o abonaments per a tot el festival. I amb preus especials per als menors de 29 anys!