RESIDÈNCIA ARTÍSTICA

Lluc Margrau i Carles Llonch

Des de la passada edició, el Festival dels Horts aposta per la nova creació d’artistes del territori, comissariant peces o activitats en relació amb l’espai protegit i singular dels Horts de Tarongers del municipi.

 

En aquesta ocasió, comptarem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Picanya i Galeria Vangar per a presentar un projecte expositiu dissenyat expressament per al festival a càrrec de l’escultor Lluc Margrau i el fotògraf Carles Llonch.

 

Cada dia serà possible visitar la peça expositiva fruit de la residència artística i descobrir d’una forma diferent aquest espai únic.

LLUC MARGRAU 

(València, 1987)

 

 

Artista multidisciplinari, cursà la llicenciatura de Belles Arts en la universitat de Castilla la Mancha. Entre 2015 i 2017 desenvolupa la seua carrera artística entre Espanya i els EUA.

 

Ha rebut múltiples premis i residències en els Estats Units i Àsia en espais com el Sculpture Space New York o el Vermont Studio Center, així com beques com la Ruth Katzman (The Art Students League of New York) o la Antón Asturias. La seua obra forma part de la Colecció d’Art Contemporani de la Generalitat Valenciana, la Colección La Escalera i la Colección Chambao.

Centra la seua pràctica artística en obres interactives que enllacen la geografia i la memoria i en les relacions que mantenim amb els espais que habitem. L’artista s’inspira del joc entre els espais privats i públics i les experiències que sorgeixen en ells, que són al mateix temps molt personals i universals. Per a això, utilitza els llenguatges de l’arquitectura, la cartografia i elements efímers com la llum i el temps.

CARLES LLONCH MOLINA

(Lleida, 1985)

  • Graduat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València. Actualment, és investigador predoctoral del Centre d’Investigació d’Art i Entorn de la mateixa universitat, activitat que compagina amb la seua producció artística.
  •  
  • Part de la seua investigació actual es formalitza com a projectes audiovisuals que ha desenvolupat en col·laboració amb institucions com el Centre d’Art La Panera de Lleida, el Centre d’Art i Natura de Farrera o La Chambre d’Eau de Le Fabril (França).

ELISA MONTESINOS I AMALIO VANACLOCHA

GALERIA VANGAR

La residència d’aquest any, una coproducció del Festival dels Horts i de l’Ajuntament de Picanya, està comissariada per Elisa Montesinos i Amalio Vanaclocha de Galeria Vangar.

 

Aquesta és una galeria d’art contemporani que naix en el 2018 a València, amb una clara aposta per artistes emergents i de mitja carrera, donant suport a la creació recent, acostant l’art a nous públics i creant un pont entre museus, institucions, fundacions, col·leccions públiques i privades.

 

En l’actualitat està situada al carrer Pere III el Gran núm. 22, en el barri de Russafa.

 

Pertany a l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVAC) i al Consorci de Galeries d’Art Contemporani.

PROGRAMA 2023

Vols conèixer la nova edició que us hem preparat?

 

 

Flyer 

Ací pots descarregar el fullet amb el nostre cartell i informació pràctica sobre el festival. Ajuda’ns compartint-ho amb les teues amistats!

Entrades I ABONAMENTS

Pots comprar entrades individuals o abonaments per a tot el festival. I amb preus especials per als menors de 29 anys!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad