RESIDÈNCIA ARTÍSTICA

LUCÍA GUTIÉRREZ VÁZQUEZ Y MIGUEL SÁNCHEZ LINDO

El Festival dels Horts continua apostant per la nova creació, comissariant peces o activitats en relació amb l’espai protegit i singular dels Horts de Tarongers del municipi.

En aquesta ocasió, comptarem amb la pintora, investigadora i arquitecta Lucía Gutiérrez Vázquez i amb l’il·lustrador i dissenyador Miguel Sánchez Lindo.

Cada dia serà possible descobrir i adquirir les peces fruit de la residència artística. El dijous 20, últim dia del Festival, conversarem amb els artistes en un col·loqui moderat per Gonzalo Lahoz.

LUCÍA GUTIÉRREZ VÁZQUEZ

La pintura, com la música, té una cadència, un ritme… En el cas de l’obra de Lucía, convida a la reflexió i l’atenció al detall, amb un especial treball del color i les proporcions. Al llarg del festival, Lucía observarà i plasmarà amb els seus pinzells les tonalitats primaverals dels jardins de Villa Rosita i l’entorn agrícola del Camí dels Horts de Picanya. També, potser, capte les vostres mirades, la vostra escolta atenta.

 

Lucía ha realitzat estades d’estudis i investigació en l’École National Supérieure d’Architecture Paris Belleville i la Università degli Studi di Firenze i ha rebut beques del Museo Nacional del Prado, el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía o l’Institut Cervantes de París. Ha exposat la seua obra, reconeguda amb guardons per institucions com la Fundación Mainel, en la Galería Pradiauto en Madrid, The Glasgow School of Art, les Bienals d’Arquitectura de Venècia i Tallin, Bilbao Arte, Conde Duque Madrid o Casa de Velázquez, entre altres. En els pròxims mesos mostrarà el seu treball en una exposició individual en la Galerie Mercier en París.

Recurso 7@72x-8

MIGUEL SÁNCHEZ LINDO

  • Recordeu la sorpresa i emoció amb què vam rebre el primer cartell del Festival dels Horts? Els colors vius, les línies simples, els elements característics d’aquest entorn privilegiat… Tot junt convidava, i de quina manera, a visitar Villa Rosita i a formar part d’aquesta proposta innovadora que acabava de nàixer. El cartell era obra del dissenyador Miguel Sánchez Lindo i, des d’aleshores, s’ha encarregat del disseny gràfic del festival.

  •  

    Miguel ha treballat com a fotògraf per a marques de moda com The Animals Observatory, així com en cine i teatre. És portadista habitual en Círculo de Tiza, Seix Barral i Ediciones el Salmón. Va inaugurar en febrer d’aquest mateix any l’exposició Asuntos propios en la galeria Mujer Rayo i acaba de publicar el llibre de fotografia Tú, sígueme.

  •  

    Miguel té una sensibilitat i capacitat d’observació molt especial i, en aquesta edició, conviurà amb altres artistes i el públic del festival, per a, amb tinta xinesa, capturar moments únics.

     

PROGRAMA

Vols conèixer la nova edició que us hem preparat?

 

 

Flyer 

Ací pots descarregar el fullet amb el nostre cartell i informació pràctica sobre el festival. Ajuda’ns compartint-ho amb les teues amistats!

Entrades I ABONAMENTS

Pots comprar entrades individuals o abonaments per a tot el festival. I amb preus especials per als menors de 29 anys!