Piano als Horts. 10 – 13 d’abril de 2023

Residència per a joves pianistes a Picanya (València)

Piano als Horts.
10 – 13 d’abril de 2023

Residència per a joves pianistes a Picanya (València)

PIANO ALS HORTS és una residència musical organitzada pel Festival dels Horts de Picanya que vol servir d’inspiració i creixement artístic a un grup reduït de joves pianistes.

 

Del 10 al 13 d’abril, tindrà lloc la segona edició a Villa Rosita – Hort de Montesinos, Picanya (València), amb els professors Noelia Rodiles i Antonio Galera.

 

Al curs es combinaran classes de piano i altres activitats formatives a les instal·lacions de l’hort. A més l’alumnat tindrà la possibilitat de participar en audicions públiques els dies 11, 12 i 13 d’abril. El dia 10 hi haurà un concert a càrrec del professorat del curs.

 

És possible residir a Villa Rosita durant els dies del curs.

 

Una vegada finalitzat el curs, l’alumnat rebrà un certificat d’aprofitament.

 

El públic oient pot triar entre viure des de dins el curs un dia o tota la duració de Piano als Horts, i tindrà seient preferent en les audicions obertes.

EL CURS ESTÀ DIRIGIT PRINCIPALMENT A JOVES PIANISTES PROFESSIONALS O A ALUMNAT DE GRAU SUPERIOR DE MÚSICA.

Preus

 

Alumnat resident

440,00 € + Taxa d’inscripció 20€

Alumnat no resident

280,00 € + Taxa d’inscripció 20€

Classe individual

90,00 €

La inscripció al curs complet dona dret a quatre classes individuals i a la participació a la resta d’activitats programades.

 

Públic oient

 

Tots els dies + concerts

50,00 €

Només un dia

15,00 €

 

Inscripció

 

1- Ingresseu la taxa d’inscripció en el núm. de compte: ES61 2100 6212 0713 0017 1319 – amb concepte [Piano als Horts – Nom i cognom(s)].

 

2- Una vegada efectuat el pagament, empleneu el formulari en aquesta pàgina i pugeu el rebut del pagament. Si desitgeu residir a Villa Rosita, realitzarem una selecció basant-nos en el vostre currículum donat que disposem de places reduïdes.

 

3- Tan prompte rebem la inscripció, ens posarem en contacte amb vosaltres en un màxim de 2 dies.

 

4- El pagament complet del curs s’efectuarà després de la confirmació per part de l’organització i una vegada es tanquen les inscripcions.

 

*En cas de sobrepassar la disponibilitat horària del professorat i l’organització, es durà a terme una selecció de l’alumnat per currículum i ordre d’inscripció.

Allotjament

 

La residència Piano als Horts ofereix la possibilitat d’allotjar-se a Villa Rosita amb pensió completa durant els dies del curs a un reduït nombre de participants.


Si desitgeu residir a Villa Rosita, realitzarem una selecció basant-nos en el vostre currículum, donat que disposem de places reduïdes.

TERMINI DE MATRÍCULA OBERT

— ÚLTIM DIA D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 31 DE MARÇ —

Formulari d’inscripció

    Modalitat

    Allotjament