Antonio Galera

Piano als Horts. 10 – 13 d’abril de 2023

Descrit per Scherzo com “una veu amb personalitat pròpia”, Antonio Galera ha actuat en la Salle Cortot de Paris, Chapelle de la Trinité de Fontainebleau, Saint Martin in the Fields de Londres, Zhong Shan Hall de Taipei, Steinway Hall de New York, Society of the Four Arts de Palm Beach, Auditorio Nacional de Madrid, Palau de la Música de València, Auditorio ADDA de Alacant, Cartoixa de Valldemossa, Auditorio de Zaragoza o Palau de la Música de Barcelona, amb directors com P. Entremont, B. Fernández, R. Gimeno, J. E. Lluna, P. Rus, C. Soler, A. Salado o R. Tebar.

 

Molt actiu en el camp de la música de cambra, ha actuat en la Fundació Juan March, Centre de Musique de Chambre de Paris, el Festival de Úbeda, Música en Segura o al Bar Harbor Music Festival, on és músic resident. Altres compromisos recents inclouen concerts a Amèrica Llatina, Orient Pròxim o Àfrica del Sud. Realitza col·laboracions multidisciplinàries amb les companyies La Veronal, La Fura dels Baus i Cashalada o junt a l’escriptora Elvira Lindo amb l’espectacle “Literatura al Compás”. El seu disc de debut, “Prélude”, ha rebut el reconeixement de la crítica especialitzada.

 

Imparteix cursos a la Universitat de València i a escoles i universitats de França, Bèlgica, Itàlia, Mèxic, Malàisia, Qatar, Espanya i els EUA. Participa en les produccions del departament d’Educació del Palau de Les Arts. Apassionat de la gestió cultural i la investigació, dissenya projectes com el Festival dels Horts, del qual és director artístic.

 

TERMINI DE MATRÍCULA OBERT

— ÚLTIM DIA D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 31 DE MARÇ —