EL FESTIVAL

La MÚSICA es RECUERDO,
que toca, llama, golpea, despierta
MEMORIA, que une.
Descubre resonancias internas, guía.
La Música es sabor, instante y CAMINO.
Y no hay Camino sin ALQUIMIA,
y no hay Alquimia sin ENCUENTRO.


María Escribano (1954-2002)

El FESTIVAL DELS HORTS. MÚSICA AMB SABOR A TERRA és un projecte del pianista Antonio Galera impulsat des de la Societat Filharmònica de Picanya que compta amb el mecenatge principal de l’Ajuntament de Picanya i la col·laboració de la família Montesinos, que han fet de la seua hospitalitat, sensibilitat i del seu espai -Villa Rosita- un entorn indissociable del Festival. En 2019, es va unir al projecte la prestigiosa Fundación Cañada Blanch, vinculada des dels seus orígens a la indústria dels cítrics i a la promoció d’activitats educatives i culturals. A més compta amb el patrocini de la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura així com una col·laboració molt propera amb negocis locals, fonamentalment de sectors tecnològics i de restauració, i amb empreses reconegudes del sector musical i de l’espectacle valencià.

L’encant i la singularitat de la proposta radica en la recerca de l’harmonia entre l’entorn patrimonial -arquitectura i paisatge de l’horta- que li serveix d’escenari i el contingut artístic que presentem -música fonamentalment, però també altres disciplines-.

 

Al llarg de les cinc primeres edicions del Festival dels Horts han passat artistes com Elvira Lindo, Leticia Moreno, Rocío Márquez, Rosario La Tremendita, Fuencisla Francés, Miguel Colom, Noelia Rodiles, Cashalada, Iris Azquinezer, Manuel Gómez Ruiz, Enriqueta Somarriba o Isabel Villanueva i s’ha potenciat el talent local i valencià amb la participació de músics de la terra com Lidia Tejero, Francesc Mestre, Marina Delicado o la Unió Musical de Picanya.

 

Presentarem la sisena edició del Festival en el mes d’abril de 2024. Com cada any, diversos espais de l’Hort dels Montesinos es convertiran en escenari d’actuacions de disciplines artístiques molt variades: música clàssica, creació contemporània, recuperació de patrimoni, dansa, cinema, teatre o cançó d’autor.

La proposta de 2023 va tindre els conceptes d’origen, família i identitat com a fil conductor de la programació. Una proposta immersiva única per a gaudir, mediterràniament, de les primeres nits a la fresca abans de l’arribada de l’estiu.

 

Podeu accedir a la programació de 2023 ací.

qui som

Direcció Artística i Concepte

Producció i comunicació

Miguel Torner Enguídanos

Celia Denore

Patricia Millet

Presentadora

Eva Sandoval

Disseny i imatge gràfica

Cap tècnic

Marcos Orbegozo – Trasto Producciones

Vídeo i fotografia

David Rodríguez 

Disseny web

Noelia Roser – We Are Hype Agency

Logística

Família Montesinos i voluntaris/ies de la Societat Filharmònica

A més de l’equip tècnic, el Festival és possible gràcies al treball desinteressat de persones que, de manera voluntària, es sumen any rere any, per tal d’ajudar en la seua organització i desenvolupament, i sense les quals seria impossible portar a terme aquest projecte artístic. A totes elles, el nostre més sincer agraïment i reconeixement.

Vols fer part de l’equip de voluntaris i voluntàries? Posa’t en contacte amb nosaltres!

PROGRAMA 2023

Consulta la programació de l’edició anterior.

 

Entrades i Abonaments

Pots comprar entrades individuals o abonaments per a tot el festival. I amb preus especials per als menors de 29 anys!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad